Valg og vedlikehold av gummirulleviklingsmaskin

I dag lærer Jinan Power Rubber Roller Equipment Co., Ltd. deg noen måter å velge maskiner og vedlikehold på

1 Roller Viklemaskin er hovedforskjellen mellom størrelsen på skruediameteren, bestemme diameteren på gummivalsbehandlingen.

2 gummirulle og skrue banen har et flott forhold.

3 gummiruller har to typer plastpakke, flat og skrå pakke.

4 Den selvklebende kvaliteten på gummivalsen har et godt forhold til maskinens ytelse.

Gummirulleviklingsmaskin brukes hovedsakelig til støpeutstyr for gummiruller. Den løser hovedsakelig de tradisjonelle kvalitetsfeilene i produksjonsprosessen til gummivalser, for eksempel: delaminering av gummivalser, degumming, fallende blokk, boble, arbeidsintensitet, høy produksjonskostnad, lavt utbytte og så videre.I de siste årene har gummirulleviklingsutstyr blitt mye brukt i inn-og utland, bruken av den bør ikke bare ta hensyn til bruken, enda viktigere, ta hensyn til vedlikeholdet.

Winter Roller Winding maskin vedlikehold er svært viktig, hovedsakelig på de ulike delene av smøre smøre å gjøre på plass for å forhindre langsiktig arbeidsmiljø i staten av kjemiske gummiprodukter som den korrosive effekten av blekk.Cots oppviklingsmaskin bør være i akselen av den rette rammen, og overflaten ikke kommer i kontakt med hverandre eller kontakt med andre elementer, slik at barnesenger deformasjon.Også ta hensyn til det mekaniske utstyret til egen rengjøring, for å sikre at arbeidet etter arbeidet med bordet og andre deler som skal ryddes opp i tide, tørke ren, gjøre en løpe, to rene, tre-liv lang bruksegenskaper. Gummi rulle viklingsmaskin for å opprettholde en god evne til mer langsiktig bruk, men også et ansvar for produksjon av sikkerhet opptreden.


Innleggstid: 14. februar 2022