Sammensetning av silikongummistøpeprosess

Sammensetning av silikongummistøpeprosess

1. Anvendelse av blanding av silikongummiteknologi

Elting av silikongummi er en syntetisk gummi som gjentatte ganger foredles ved å tilsette rå silikongummi til en dobbelrull gummimikser eller en lukket elter og gradvis tilsette silika, silikonolje osv. og andre tilsetningsstoffer.Den kan brukes mye i luftfart, kabler, elektronikk, elektriske apparater, kjemikalier, instrumenter, sement, biler, konstruksjon, matforedling, medisinsk utstyr og andre industrier, og brukes til dyp bearbeiding av maskiner som støping og ekstrudering.

2. Prosessmetode for å blande silikongummi

Silikongummi: Blanding av silikongummi kan blandes uten å mykgjøres.Vanligvis brukes åpen mikser til blanding, og rulletemperaturen overstiger ikke 50 grader.

Blanding utføres i to trinn:

Første ledd: rågummi-forsterkende middel-strukturkontrollmiddel-varmebestandig tilsetningsstoff-tynt-pass-nedre ark.

Den andre fasen: et stadium med raffinering – vulkaniseringsmiddel – tynn pass – parkering.Diverse deler av silikongummi.

Tre, blande silikon gummi molding prosess

1. Støping: Støp først gummien inn i en bestemt form, fyll den inn i formhulen, plasser formen mellom øvre og nedre plate på den oppvarmede flate vulkanisatoren, og varm opp og trykk den i henhold til den foreskrevne prosessen for å vulkanisere gummien.Senk formen for å få en del av vulkaniserte silikongummiprodukter

2. Overføringsstøping: legg det forberedte gummimaterialet inn i pluggsylinderen på den øvre delen av formen, varm opp og mykgjør, og bruk trykket fra stempelet for å få gummimaterialet til å gå inn i varmeformens hulrom gjennom munnstykket for støping.

3. Sprøytestøping: Sett gummimaterialet inn i fatet for oppvarming og plastifisering, injiser gummimaterialet direkte inn i det lukkede formhulrommet gjennom dysen gjennom stempelet eller skruen, og realiser rask vulkanisering på stedet under oppvarming.

4. Ekstruderingsstøping: en kontinuerlig støpeprosess for tvangsekstrudering av den blandede gummien gjennom en dyse til et produkt med en viss tverrsnittsform.

Derfor, når silikonproduktfabrikken realiserer støping av silikonprodukter, er det nødvendig å velge riktig støpemetode i henhold til produkt- og driftsmetoden.Hvis mengden av silikongummiprodukter er stor og lett i vekt, kan transferstøping velges i stedet for blindvalg, noe som ikke bare vil føre til produksjon. Ineffektiviteten tok også hardt på fabrikken.


Innleggstid: 27. september 2022